marți, 18 iunie 2013

Piese de schimb pentru masina ta

Cand vrei sa iti cumperi o masina noua trebuie sa tii cont de costul pieselor de schimb... cu cat masina este mai scumpa cu atat piesele auto pentru aceasta vor fi mai scumpe. Daca iti cumperi o masina sport scumpa atunci va trebui sa tii cont de pretul amortizoarelor pentru ca le vei schimba cu siguranta anual daca circuli prin gropile din Bucuresti. Dar pragurile sau bara fata/spate? Daca ai garda foarte joasa le vei zgaria la fiecare parcare pe o bordura, garantat!

Asadar, cand cumperi o masina nu te uita doar la pret si marca, gandeste-te pe termen lung daca este potrivita pentru tine. In cativa ani te poate costa mai mult de cat ai platit initial pe ea.

Piesele auto noi nu sunt un moft ci o necesitate pentru o masina scumpa. Nu ai sa gasesti in orice magazin de piese auto inlocuitoare pentru un Lamborghini sau un Ferrari... cate masini de lux ai vazut in parcurile de dezmembrari auto? Cumparand piese din dezmembrari iti vei limita foarte mult alegerile... vei avea un pret prost si o calitate proasta pentru ca nu poti alege! Nu ai de unde.

Daca mergi pe varianta de piese auto noi pregateste-te sa scoti o mica avere din buzunar. Desigur, piesele sunt noi, au garantie... dar au pret de cel putin 5 ori mai mare decat piesele de schimb din parcurile de dezmembrari.

Nu uita: pe termen lung o masina mai ieftina te poate costa mai putin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu